Fashion or Madness: Find your Halloween 2021 Look!
Halloween är en av de roligaste delarna av vårsäsongen. Semestern där människor kan vara vem de vill, de har denna semester som en anledning att klä sig ut! Favoritkaraktären från film eller tv kan inspirera kostymen eller en outfit från en annan tidsperiod som alla kommer att veta. Några av dina favoritinspirationer kommer från senaste blockbuster, nostalgiska fiktiva karaktärer, kändisar och till och med välkända tv-program! Det är förståeligt att den nuvarande situationen kan hindra människor från att visa upp sina fantastiska kläder eller skrämma små barn med sitt skrämmande utseende, men vem säger att vi inte kan klä oss hemma? Pandemin kan ha fysiskt separerat oss, men andan i Halloween spookiness är ostoppbar; Online Halloween -fester kan kastas av och Halloween kan fortsätta i säkerheten i ditt eget hem. Oavsett om du vill visa upp din inre fashionista eller din inre galning, inga bekymmer eller domar, kompis - det är Halloween! Men vad som kommer efter Halloween kan väcka dig ytterligare! Det är jultiden igen! Ta tag i din penna och anteckningsbok, för du kommer säkert att söka lite Julklappsidéer Efter Halloween -säsongen slutar! Fortsätt Halloween -kul online! När du inte kan ha något tenderar du att njuta av det ännu mer! Årets Halloween kommer att vara mycket annorlunda, liksom alla andra semester sedan pandemin slog. Men allt är inte förlorat; Medan Halloween i år kan se mycket annorlunda ut än tidigare år, finns det fortfarande många alternativ att fira och klä sig ut. Att leva i en värld av social isolering hindrar dig inte från att klä dig i en dum kostym och firar med dina kamrater. Om du blir uppfinningsrik kanske du kanske kan fira med ett större antal kamrater än normalt, kanske går över hela landet. Det virtuella Halloween -partiet är allt rasande idag, tack vare teknik! Om du vill es ditt kommande e-Halloween-fest, här är några idéer att tänka på:
  • Klä upp dig som din favorit -TV -serie skurk
Eftersom vi är fast hemma har vi inget annat än TV-program för att hålla oss sällskap, och det är en no-brainer om du bestämmer dig för att klä dig ut som skurken i din nästa favorit-TV-show på Halloween. Om du är en älskare av showen eller Halloween i allmänhet, kommer du att vara säker på att skrämma helvetet av alla när du bär American Horror Story Freakshow Killer Clown - Twisty och ja, att klä dig så kommer det säkert att falla under Madness ! Om du vill ha en mindre skrämmande utseende, American Horror Story Twisty With Mouth Adult Costume är ett halvt ansikte men ändå skrämmande!American Horror Story Twisty With Mouth Adult Costm

American Horror Story Twisty With Mouth Adult Costume

  • Flicks och tricks! Klä upp dig som om du är från en skräckfilm
Varför inte klä sig ut som din favorit -TV eller filmkaraktär för Halloween? Det är helt acceptabelt att erkänna lika mycket. När du tar på dig din dräkt kan du se din ikon på skärmen komma till liv. Du kommer aldrig att gå fel om du klär dig ut som den mest skrämmande skräckfilmkaraktären! Om du är ett fan av slasher -filmer kan du överväga att klä sig ut som Dr Samuel Loomis. Skjortan, slips, jacka, trenchrock och slacks ger dig den rasande läkarutseendet. Du ser trendig ut medan du håller dig tro mot Halloween -temat!

Halloween Samuel Loomis kostym

Å andra sidan, om du gillar gore och det makabre, det är vad Halloween handlar om, eller hur? Stjäl utseendet på Mest skrämmande karaktär på skärmen. Om du vill ha något ironiskt, varför inte maskera upp som den ärliga Abe själv, Abraham Lincoln som en rensmordare? AMP upp ditt spel och ess som Halloween ser ut genom att få rensningen Abe Lincoln Mask. Allt du behöver göra för att enkelt skrämma någon är på masken!

Purge Abe Lincoln Mask

  • Gå och få den klassiska Halloween -utseendet
Ingenting matchar a Klassisk Halloween -kostym, från pirater till livräddare. Vi bryr oss inte om att gå utöver det årliga tillfället, men det finns något konstigt nostalgiskt med att jaga våra barn runt huset medan de är klädda som en grundläggande häxa! Om du letar efter en klassisk Halloween -outfit, vandra inte för långt; I stället, kolla in våra val:

Iron Maiden bit of Mind vuxen dräkt

Halloween 4 Jamie Lloyd Child Costume With Mask

Texas Chainsaw Massacre Leatherface Costume (2003)

  • Söt och enkel: Få den Halloween -nyhetsutseendet
Halloween är traditionellt dags att bära din läskigaste eller kanske den sexigaste dräkt. Men de är inte de enda två alternativen! Om du är den typ av person som föredrar vuxna onesies och uppblåsbara bodysuits för att förfalska blod- och kroppskonkjolar, skulle du förmodligen föredra att klä upp i en lustig halloween kostym. Om du vill gå med något lättare som får människor att skratta och le så snart de ser dig, har vi några förslag. E-Halloween-fester låter dig bara visa den övre delen av ditt parti, så varför gå en hel titt när du bara kan få glasögon med Fancy lökglasögon.

Fancy lökglasögon

Olika är inte nödvändigtvis en dålig sak; Det är bara det: annorlunda. När tiden går kommer du att ha besvikelser med traditioner som kommer att avbrytas eller justeras. Istället för att använda din energi för att göra negativa saker, varför inte komma på intressant alternativ och upphetsar människor med nya idéer. Och när den festen är på, ta med ditt A-spel! Vad du än klär, denna semester handlar om de människor och anslutningar vi gör (vare sig det är online eller personligen). Medan Halloween kan vara en dag av skräck, garanteras den glädje och kärlek som vi delar med varandra att råda! Låt inte någonting komma i vägen för att du verkar din sexigaste eller skrämmande! Du får bara en chans per år, så få ut det mesta!
HalloweenHalloweencostumeHappyhalloweenHorrormovieSpookyseasonTrickortreat