Trivia and Facts About Rick and Morty
Rick och Morty är en amerikansk vuxen animerad tv -serie skapad av Justin Roiland och Dan Harmon. Showen sändes först den 2 december 2013 till 1 april 2018. Det kan ses på vuxen simning, ett programmeringsblock av Tecknad nätverk. Det har vunnit popularitet med sin blandning av sci-fi-äventyr som både är mörkt humoristiskt och dramatiskt.

Populariteten för Rick och Morty

Showen följer missförstånd från alkoholiska forskare Rick Sanchez. Han tar sin inte så ljusa barnbarn Morty Smith genom tid och utrymme för att introducera honom för olika varelser från olika planeter i hela universum medan han möter alla möjliga nya människor på vägen (inklusive några utlänningar). En annan dimension de reser till är dimension C-137 som är som vår egen dimension men lite mer kaotisk och galen. Det är vår dimension men med ett extra lager av sinnessjukdom ovanpå.

Varför är människor förtjust i Rick och Morty?

Rick och Morty är en vuxen tecknad serie som har blivit mycket populär på grund av dess vidd, humor, science fiction -element och lysande historia. Berättelsen kretsar kring Rick Sanchez, som försöker lära sitt tonårsbarn Morty hur man ska vara en modig man i världen utan något verkligt syfte eller mål. Det är osannolikt att människor ska få kontakt med showen på grund av science fiction -elementet, men det skiljer sig verkligen från många andra former av underhållning på sitt sätt. Rick och Morty är en show som tillbringar större delen av sin tid på att diskutera fysik eller filosofi istället för att bli populär bland människor.

10 fantastiska fakta om Rick och Morty

Ricks signatur Burps var en olycka. Justin Roiland är inte en utbildad röstskådespelare. Efter att ha spelat in varje rad var han tvungen att träna burping i studioboden, medan Dan Harmon uppmuntrade honom genom att skrika "Burp!" in i hans mikrofon. #1 Ricks signatur Burps var en olycka. Justin Roiland är inte en utbildad röstskådespelare. Efter att ha spelat in varje rad var han tvungen att träna burping i studioboden, medan Dan Harmon uppmuntrade honom genom att skrika "Burp!" in i hans mikrofon. #2 I säsong 3, avsnitt 4, när Rick och Jerry går ut ur den butiken med två bananer, säger en av dörrarna till vänster "Mister Meeseeks". Detta hänvisar till avsnittet (Rick Potion #9) som innehåller Mr. Meeseeks från en annan dimension, känd som "Meeseeks Box". #3 Den otroliga piloten animerades i Flash på Justin Roilands hemdator och tog ungefär fyra månader att slutföra. Eftersom det gjordes hemma och bara betalade för det första avsnittet, var Dan Harmon mycket bekymrad över budgeteringstid och ansträngning på grund av begränsade resurser. Justin Roiland fick inte längre äta under pauser mellan animationsarbete eftersom han är en hög ätare (och därför för distraherande). #4 Under säsong 2, avsnitt 2, använder Rick sitt rymdskepp för att omforma jorden till en regelbunden, icke-sfärisk form. Detta är en hänvisning till den platta jordteorin, som hävdar att jorden är platt snarare än sfärisk. I ett avsnitt av Family Guy (lura mig en gång) där Peter Griffin blir en astronaut, avslöjas det att karaktärer på South Park också tror på denna teori eftersom de tittar på Rick och Morty. #5 Säsong 1-avsnittet "Close Rick-Counters of the Rick Kind" innehåller Justin Roilands fru, Katie, ett komo-utseende. #6 Säsong 2 -avsnitten har komos från många av Dan Harmons vänner. Till exempel, i "Total Rickall", öppnar avsnittet med en frukostscen med Abed och Troy från community. I samma avsnitt diskuterar parasiterna som attackerar Jerry Smith (en som spelas av Danny Pudi) deras favoritavsnitt av Community. Dan Harmon och Justin Roiland har också gjort minnesvärda komos på denna show. #7 Rick har en massiv kross på enhet från Robert Heinleins bok "Starship Troopers". Han får till och med en affisch av henne i sitt rymdskepp i avsnittet "Total Rickall". #8 Den första säsongen finansierades med oberoende medel och sändes på vuxen simtur. Den fortsatta populariteten för serien tillät en andra säsong att produceras, som inkluderade företags sponsring från Nissan och Snickers. #9 I ett avsnitt vänder Rick huvudet 180 grader för att se bakom sig själv utan att vända sin kropp alls! #10 I Ricks rymdskepp publiceras ett skylt som har alla kommandon skrivna på verkliga utlänningar. Detta dök upp i avsnittet "Stora problem i Little Sanchez".
FactsRick and morty