A Look At The First Avengers

De första Avengers i filmen introducerade oss till en ensemble -roll som vi skulle älska. Att spela flera karaktärer innebar att många skådespelare var tvungna att göra mycket skådespel för att hålla reda på vem alla spelade. En av de mest spännande sakerna med denna ensemble är att varje medlem är mycket annorlunda. De är allmäktiga men har också unika brister som skiljer dem från varandra. Det är intressant hur det spelar in i serietidningsvärlden och hur den gäller för hämnarna.

Thor - Thunder God

Låt oss börja med Thor. Detta är lätt den bästa serietidningens personlighet att ha en huvudroll där ute just nu. Han har funnits sedan tidens gryning. Han är också far till dagens hämnare - Thor, Vision och Iron Man. Det finns mycket historia mellan dem som har lämnats orörd av filmerna. Thor är en odödlig som har stor styrka, uthållighet och skicklighet i vapen och kampsport. Han är också känd som God of Thunder och kungen av åska. Han kunde också betraktas som kung av regn, med förmågan att beordra himlen och orsaka massiva regnstormar med sin rena röst och magiska krafter. Thor föddes i staden Asgard i riket Norse.

Iron Man - En introduktion till karaktären

Den andra medlemmen vi diskuterar är Iron Man. Detta är förmodligen serietidningens karaktär som sätter scenen för alla framtida serietidningar. Under de första åren av Avengers var han bara känd som Iron Man. Han var en miljardär som ägde mycket guld, så han kunde göra mäktiga nävar som kunde krossa föremål. Iron Man är en fiktiv superhjälte som främst visas i amerikanska serietidningspublikationer som produceras av Marvel Comics. Karaktären skapades av den sena författaren och konstnären Stan Lee, baserat på serietidningen med samma namn, och designad av artisterna Don Heck och Jack Kirby.

Den otroliga Hulken

Hulken är en fiktiv karaktär som visas i böcker av den amerikanska författaren Stan Lee och konstnären Jack Kirby. Först dyker upp i det första numret av The Incredible Hulk, har karaktären blivit en av de mest populära karaktärerna i Marvel Comic Book World. Hulken är ett oförstörbart grönt monster som äger världens mest gigantiska massproducerade Hulkbuster-robot, kallad Hulkbuster. Karaktären finns på omslaget till varje nummer av The Incredible Hulk. Det har gjort flera uppträdanden i olika andra serier, inklusive ett mindre utseende i slutet av sjuttiotalets bok med inbördeskrig. Under de senaste åren har han gjort flera tv-uppträdanden, särskilt i avsnittet Ultimate Spider-Man-serien.

Vem är Captain America?

Captain America är en superhjälte som främst visas i amerikanska serietidningar som produceras av Marvel Comics. Han är den superkrig som skapats av den legendariska karikaturtecknaren Joe Simon och Penciler Jack Kirby. Flera förändringar hände med den ursprungliga Captain America -historien, särskilt en strid med Hitler och hans lika ikoniska varumärkessköld. Steve Rogers fick också en röd och guldsköld för att ersätta den traditionella blå skölden. Cap anses av många vara en av de största supersoldaterna genom tiderna, Cap är symbolen för styrka och handling. Captain America använder sin super-soldaterformel för att få överhanden i alla stridssituationer med otrolig smidighet och stridsförmåga. Jämfört med den otroliga Hulken är Cap en unik symbol för fred och styrka, som representerar de finaste mänskliga egenskaperna för att erövra de onda handlingarna av hat och våld.

Hawkeye - The Avengers bågskytt

Hawkeye är en fiktiv superhjälte som främst visas i amerikanska serier som produceras av Marvel Comics. Först som en fiende i Tales of Suspense#57, blev han senare en grundande medlem av Avengers -teamet och presenterades som en stödjande karaktär i Avengers -serien. Hawkeyes pil är tillverkad av kolkompositer och utformad för att frigöra en bågskytte med hög hastighet. Pilen sägs motstå en betydande mängd kraft, vilket gör att den kan genomtränga flera fordon, byggnader och personer som stärks av Intracoastal Waterway. Det finns flera varianter av Hawkeye -bågen, som inkluderar att ha en pekare på vardera sidan. Pilspetsarna på andra sidan jordbävningen kan skada kulor som skjutits på den hårt.

Black Widow - den första kvinnliga hämnaren

Ingen Marvel Universe Superheroine har varit bortsett från kvinnlig superhjälte Black Widow (även känd som Black Widow) under hennes flera uppträdanden. Född och uppvuxen i Stalingrad presenterades hon med sin fosterfamilj av ryska terrorister. Den ryska regeringen försökte också döda henne flera gånger. Men hon lyckades alltid undkomma döden av döden. Hon har en obehaglig förmåga att röra sig tyst och snabbt, även när hon bär fullständig dolda, och hennes färdigheter fästes under träningen i Sovjetunionen.
AvengersComicsMarvelMovies