Facts You Should Learn About Doctor Who

Doctor Who är ett science fiction -tv -program som har körts sedan 1960 -talet. Det är ett klassiskt exempel på ett brittiskt sci-fi-program. I denna show reser doktorn (läkaren som vi känner och älskar) över tid och utrymme för att rädda universum från olika attacker av främmande varelser.

Förekomsten av Doctor Who

Doctor Who är ett av de mest älskade och långvariga tv-programmen i Storbritannien. Det är en oerhört populär show som har fått många olika avsnitt under säsongerna. Det är en tidshöjd tradition för läkaren till olika platser över hela världen och hjälper människor med sina problem. I det första avsnittet av Doctor Who reste läkaren till planetoiden känd som Gallifrey för att hitta ett nytt hem för Time Lord. Han samarbetade med en beväpnad krigare, känd som mästaren, som också var från Gallifrey. Tillsammans försökte de förhindra en annan Dalek -attack på jorden och söka tiden Herrens nuvarande vistelseort.

Vem är läkare vem?

Om du är en Doctor Who -fan, då kommer du att vilja veta så mycket om de olika inkarnationerna av läkaren som har prydde skärmarna under de senaste tre serierna. En av de vanligaste frågorna som Doctor Who -fans ställer är att läkare är deras favorit. Det finns en hel del olika läkare, men de spelas av de tre ursprungliga läkarna, Matt Smith, David Tennant och Capaldi. Så här är några doktor som trivia fakta som du kanske inte har känt. Först och främst, vad är Doctor Who? I själva verket är doktorn som vi känner idag en tids herre, en rymdresande och har varit på den stora skärmen i över trettio år. Doctor Who är en högst rankad tv-serie. Doctor Who är mycket populär bland både barn och vuxna, så mycket att det finns en läkare som frågar online för att ta reda på vem din favorit Time Lord är.

Anmärkningsvärda fakta

Förmodligen är en av de mest anmärkningsvärda läkarna som fakta det faktum att de använder TARDIS. TARDIS, som är en tidsmaskin, tillät läkaren att resa tillbaka i tiden. Detta beror på att läkarna hade makt att resa. Till exempel använde den elfte läkaren TARDIS för att resa tillbaka i tiden för att titta på förstörelsen som orsakades år 11ad av doktorns fiender, cybermen. Skapandet av cybermännen var genom ett virus som kallas cyberflesh som injicerades i människor.

Cybermannen

Många doktor som fakta har att göra med cybermännen. Till exempel finns det själva TARDIS, det hemliga facket där läkaren gömde sig för cybermännen. Dessutom finns det cyberhuvudet, som var hjärnans hjärna. Cybermen fick senare veta att läkaren hade makten att regenerera sinnet hos en döende man.

Följeslagare

Vem är den viktigaste följeslagaren till Doctor Who -serien? Läkarens bästa följeslagare är River Song. Hon är doktorns mest mystiska följeslagare, med sina konstiga telepatiska förmågor och till och med regenererande kraft. Hon är den mest romantiska av gäng! I julspecialen i den första serien sjöng River en låt om Love, som blev en internationell hit. Hon dök också upp i spinoff -filmerna och var den andra läkaren som regenererade. Läkaren är känd för att ha tre följeslagare i sitt liv. Dessa är Doctor Who, Sarah Jane Smith och Flodsång. Varje följeslagare har sina distinkta egenskaper, vilket hjälper till att göra dem annorlunda än varandra. När läkaren regenererar lämnar han sina tre följeslagare i ett område som kallas den tolfte läkaren, där de går med i en organisation som kallas Time Masters, som kontrollerar tiden.
Doctor whoFacts