Fun 60th Birthday Party Entertainment Ideas
När du försöker hitta det bästa sättet att underhålla dina gäster för din speciella 60 -årsdag är det viktigt att planera och få en arrangör som hjälper dig att organisera festen för att se till att du får den fulltjänsten du vill ha på din speciella dag. Du måste göra lite planering och forskning i förväg. Fira en speciell 60 -årsdag med dessa unika underhållningsidéer. För din födelsedagsfest, tänk på vilket tema du vill skapa. Här är flera spännande och minnesvärda festunderhållningsidéer för att fira den speciella dagen i ditt liv.

BES sätt att underhålla dina gäster på din födelsedag.

Ta en tryckt fest gynnar

Fira din stora 60 -årsdag med en souvenir som kan anpassas. Ta hem en unik minnessak för din 60 -årsdag. Den perfekta fördelen för en poolfest eller A träffas i huset.

Gå grönt med akvamarin

Fira din nästa födelsedagsfest med Aquamarine Party Favor. Dessa transparenta akrylbollar är fyllda med en rolig akvamarinbas som gör flytande med dem till en rolig familjeaktivitet. De livliga färgerna på Aquamarine Shell Design infuserar allt med kul, ungdomlig energi.

Njut av magiska lamponger

Fira en födelsedagsfest med magin i en magisk lampa. Detta festspel kommer säkert att skapa ett oförglömligt minne för alla i rummet. Matcha Lucent -pärlor med kortbakgrunder i färgen på födelsedagsflickan eller pojken. Klipp ut roliga former från konstruktionspapper och klistra in dem på kortbeståndet som platskortdekorationer.

Dela glädjen av tacksamhet med tacksamhetsmotivationer

Denna utmärkta födelsedagsfest underhållningsidé kombinerar musik, video och snabbmeddelanden till en enda festupplevelse. Du kommer att spela en runda musikaliska stolar när gästerna sjunger sin favoritlåt, delta i en klapptävling och få sin bild tagen med ett ballongrelaterat mittpunkt. Instant Messaging kommer att ge uppdateringar om vad som händer på ditt parti genom textmeddelanden.

Ha en födelsedagsmassage vid bastun

Unikt upplev en sextio år gammal fest genom att behandla gäster på en bastu-födelsedagsfest. Gästerna kan koppla av på filtar staplade högt med handdukar medan en professionell massör ger dem kropp och ansiktsmassage.

Gör en jubileumsvideo hyllning

Skapa en videor hyllning till någon som har rört ditt liv i många år. Ta en titt tillbaka på denna fantastiska födelsedagsfest underhållningsidé. Låt familjemedlemmar eller nära vänner utföra en favoritlåt eller komma ihåg en tid då de förändrade ditt liv. Denna utmärkta födelsedag partyunderhållningsidé kommer säkert att skapa varaktiga minnen för alla närvarande.

Förvandla en födelsedagsfest till en familjeaffär med en kryssning

Planera en romantisk kryssning för två och förvandla din sextio år gamla födelsedagsfest till en intim familjeaffär. Segla bort på en lyxfoder fylld med kul och äventyr medan din mamma och pappa firar ytterligare ett år av samhörighet.

Kasta en teselskap för mammor och pappor

Kasta en teselskap för mamma och dina andra mammor och pappor så att ni alla kan fira ett fantastiskt evenemang som hela familjen kommer att njuta av. Bjud in familj och vänner att ta över några teer och en tårta att dela medan firandet fortsätter.

Rockkonsert

Detta är en annan fantastisk födelsedagsfest underhållningsidé som får dina gäster att känna att de är på en rockkonsert. Be gästerna att klä sig ut i sina favoritrockkläder och ta med en gitarr eller ett instrument att spela under festen. Välj musik som passar födelsedagstemat, som pop, rock, reggae, land eller alternativ, så att födelsedagsfesten kommer att vara en exakt representation av rock and roll.

En födelsedag är en speciell dag

Alla förtjänar att bli ihågkommen på sin 60 -årsdag. Ett parti är ett sätt att säga tack och önskemål till någon. Om du letar efter födelsedagsfest underhållningsidéer, se till att överväga dessa fantastiska festidéer som gör ditt parti otroliga. Förvänta dig att bli fantastisk 60 -årsdagspresenter också.
60th birthday