miniature animals from clay

Att göra miniatyrdjur från lera är ett enkelt projekt som håller barnen engagerade och upptagna. Den här artikeln kommer att lära dig hur du gör en gördesporter, orm, hamster eller marsvin med bara några enkla material. Ett miniatyrdjur är en skapelse av plast, gummi eller något annat material för att se ut som ett djur som många samlare samlar in dessa såväl som människor som använder dem i filmer. Miniatyrdjur har en rad olika skalor och storlekar, så det finns något där ute för alla. Processen för hur man gör en miniatyrdjur från lera är ganska enkelt. Allt du behöver är lite lera och de förnödenheter som behövs för att skapa ett litet djur. THär är olika sätt att göra djur med plast, gummi eller annat material, men att göra ett djur ur lera är den enklaste metoden. Det första du behöver för detta är en boll av lera. Du kan göra ditt djur ur alla ler, men de bästa är lufttorkningsler eftersom de är lättare att arbeta med och hålla längre. Om du vill ge ditt djur en fin blank kappa, använd lite vattenbaserat tätningsmedel som flytande akryl eller lack. Nästa sak du behöver är en tandpetare för att skulptera små detaljer som ögon och munhål. Slutligen, för att rippa upp lera, ta tag i alla gamla pennor som har skärpts ner till nub! När allt material har samlats in börjar du med att rulla lerabollen mellan händerna tills den bildas.

Steg för att göra miniatyrdjur

Steg ett:

- Börja med en boll med lera och platta ut den för att göra en rektangulär form. - Rulla den här rektangulära formen mellan handflatorna för att komma in i kanterna och hörnen och använd sedan fingertopparna för att jämna ut den. - Fortsätt rulla leran tills den blir en lång ormliknande form. Så här gör du en svin!

Steg två:

- Gör huvudet genom att skulpturera två stora ovaler att börja med och sedan ta en mindre oval för att göra djurets ansikte. - Ta två små koppar för att bildas för öronen och få ögonen genom att trycka ner spetsen på fingret bara något in i mitten av varje öga. Tryck sedan ner för att skapa en veck i varje öga så att det ser ut som om det är öppet. - Gör tänderna genom att trycka ner och göra linjer över ditt djurs ansikte. Därefter trycker du ner för att bilda en veck i varje tand för att göra dem skarpa, använd sedan en liten bit lera för att forma och kurva i två tänder för varje sida av munnen.

Steg tre:

- Ta en rundad kopp för att göra noset och jämna sedan alla kanter på leran genom att rulla in mellan handflatorna. - Lägg till detaljer för att få din svin att sticker ut! Du kan lägga till ränder genom att göra linjer med en smörkniv eller bara genom att använda fingret. Använd en fuktig trasa för att torka av allt extra material som du inte vill att du ska jutera ut ur svängens kropp. - Därefter gör du en orm med din lera! Tänk på hur ormar rör sig och hur de ser ut att forma dina till en exakt varelse.

Steg fyra:

- Gör huvudet genom att skulpturera två stora ovaler att börja med och sedan ta en mindre oval för att göra djurets ansikte. Så här gör du en hamster eller marsvin! - Ta två små koppar för att bildas för öronen och få ögonen genom att trycka ner spetsen på fingret bara något in i mitten av varje öga. Tryck sedan ner för att skapa en veck i varje öga så att det ser ut som om det är öppet. - Gör tänderna genom att trycka ner och göra linjer över ditt djurs ansikte. Därefter trycker du ner för att bilda en veck i varje tand för att göra dem skarpa, använd sedan en liten bit lera för att forma och kurva i två tänder för varje sida av munnen.

Steg fem:

- Ta en rundad kopp för att göra noset och jämna sedan alla kanter på leran genom att rulla in mellan handflatorna. Därefter använder du en fuktig trasa för att torka bort allt extra material som du inte vill att du ska jutera ut ur hamsterens kropp.

Steg sex:

- Limma dina djur tillsammans med vitt lim eller få dem att stå på egen hand med hantverkstråd! Du kan hålla dina djur hur du gör dem eller måla dem till hur du vill.

Steg sju:

Slutligen, låt dina små djur torka och härda. När de har torkat i 24 timmar kan du ge dem sitt hem i ett akvarium eller terrarium! Detta enkla projekt är perfekt för barn och är ett utmärkt sätt att hålla dem engagerade i kreativt spel. Oavsett om du letar efter något roligt och billigt i helgen eller vill ha lite Nya idéer om hur du ockuperar ditt barn under sommarmånaderna, vi hoppas att dessa instruktioner hjälper!
Miniature animals from clay