hands untying ribbon

Det är den tiden på året då människor börjar tänka på vad de ska köpa för människorna på sin jullista. En sak som många försummar är dock deras bröder. Så varför inte du Sätt i lite extra ansträngning i år och göra något för dem? Från hemlagade presentkort till personliga kläder finns det så många alternativ att välja mellan. Så här är vår 10 bästa lista över DIY Julklappsidéer För bror!

DIY -gåvor till din födelsedag

Här är några av de mest fantastiska DIY -gåvorna till din bror:
En gåva med en godisrör och ljus bakom sig

Hemlagade presentkort

Om din bror älskar sina prylar (eller något annat egentligen), varför inte göra honom till ett fantastiskt handgjorda presentkort av kartong med några bilder limmade på det? Du kan också skriva ett meddelande inuti eller rita några roliga bilder och dekorera det så att det ser ännu bättre ut. Denna gåva kommer att ge ett leende i ansiktet, särskilt om han inte förväntar sig något liknande alls.

Lite extra hjälp

Glömmer din bror alltid saker? Vad sägs om att göra honom till några etiketter och klistermärken som han kan använda på sina studieböcker, så han behöver aldrig oroa sig för att förlora dem igen. Dessa kan göras av nästan allt material och innehåller ett meddelande eller en bild som är viktig för dig, din bror (eller kanske till och med er båda).

Söta väskor

Har din bror några dyra saker på sin jullista? Om så är fallet, varför inte göra honom till den här fantastiska anpassade väskan till hålla alla hans gåvor i? Detta kan vara bra om han flyttar in i en ny lägenhet/hus ​​och behöver någonstans för att lagra allt.

DVD -dalbanor

Älskar din bror att titta på filmer? Kanske kan du göra honom några underlägg av gamla DVD -skivor så att han fortfarande kan titta på dem utan att behöva oroa sig för att förstöra mattan eller möblerna. Du kan få kreativa och designa dem på vilket sätt ni vill, kanske till och med använda en bild av er två som sitter på soffan och tittar på en film tillsammans!

Hemlagade skrapskort

Om din bror gillar att spela eller vill sätta något speciellt som ett namn i ett lotter/lotteri-skrapkort, är dessa fantastiska. De kommer att älska det faktum att du gör så mycket ansträngning för att göra dem till något unikt att de kan använda om och om igen.

Personliga ramar

Alla har fotografier från sitt förflutna som de värdesätter - om din bror är densamma, varför inte göra honom till en ram för att ha alla sina bästa minnen som visas på ett ställe? Du kommer att kunna titta tillbaka på dem tillsammans medan du påminner om allt som hände.

Personliga T-shirts

Om din bror älskar musik, filmer, videospel etc., varför inte göra honom till en anpassad T-shirt med några av sina favorit saker på den? Allt du behöver göra är att gå online och hitta en bild han vill ha på en av de webbplatser som erbjuder denna typ av tjänst.

Avtagslådor

Hatar din bror att slösa bort maten? Om så är fallet, kan du göra honom till anpassade taklådor och fylla dem med resten av sin julmiddag - på detta sätt kommer han alltid att kunna lagra den för senare.

Full ansiktsmusdyna

Har du en bror som gillar datorer mer än något annat? Varför inte överraska honom med en anpassad muskudde formad som hans ansikte och har en bild av honom också!

Anpassad gummi armband

Om du har massor av gamla gummiband som ligger runt, varför inte göra din bror några anpassade gummiarmband? Sedan kan han visa dem för alla sina vänner, och de kommer att känna dig Sätt mycket på att ge honom den perfekta gåvan. Förhoppningsvis har den här artikeln gett dig några bra idéer som hjälper dig att komma med dina egna fantastiska DIY -julklappar! Kolla in vår rekommenderade gåva: Borat Mankini
BrotherDiyDiy gift ideas