hands with knitted gloves hold white cup with hot coffee

Dela värmen i vintersäsongen

Solskenet har mest försvunnit och bladen har fallit från träden, vilket bara kan innebära att vintern definitivt stänger in! Kallt väder samlar människor, längtar efter värme, kärlek och anslutning. Vackert landskap, roliga vinteraktiviteter, varma fuzzy strumpor, varma drycker och naturligtvis stannar hemma hela dagen i sängen och gör ingenting. Med de dagar som växer kortare, vädret blir kallare och pandemisk kris fortsätter att rasa över hela landet, stöder många en pandemisk vinter och vad det kan ge. Under de senaste månaderna har det blivit tydligt att pandemin kommer att bli en långsiktig utmaning i våra liv än vi kanske först trodde. Med en ny lockdown på plats och olika andra begränsningar över hela landet, det finns inget som undgår det faktum att detta kommer att bli en mycket svår vinter för många av oss, och påverkan kommer att bli större för vissa än för andra. Hemskola, mörka morgnar och tidiga solnedgångar, och oförmågan att se nära och kära kan göra denna vintersäsong svårare och människor kommer sannolikt att spendera mer tid inomhus när de gör sin del för att stoppa spridningen och förbli friska. Det kan vara svårt att bli inspirerad att delta i aktiviteter i vinterns döda. Det är lätt att grynra ut på soffan, bläddra igenom din telefon och dagdrömma om varmare dagar framåt. Men även när kallt väder och snö verkar ha tappat överklagandet är det möjligt att återställa din kärlek till säsongen. Oavsett om du föredrar att hålla sig mysiga inomhus eller våga ut i ett vinterunderland, finns det gott om roliga saker att göra på vintern, oavsett ditt humör. Om du föredrar att stanna inomhus kan du överväga att försöka dessa aktiviteter för att hålla dig och din familj upptagen som ett bi. Upptäck ett nytt brädspel. Familjer kan binda över upptäckten och inlärningen av nya brädspel! Men klassiker som Monopol är alltid vinnare.

Monopol Naruto Edition

Monopoly Newcastle Edition

Slutföra ett pussel. Bryt ut ett pussel! De är en stor familj/teambuilding-övning. Arbeta som ett team på en aspekt av pusslet, eller tilldela en unik del av pusslet till varje familjemedlem.

De elfte timmarna ormar och stegar 1000 pc pussel

De elfte timmarna ormar och stegar 1000 pc pussel

Animalia Book Cover 1000 Piece Collector Jigsaw Puzzle

Animalia Book Cover 1000 Piece Collector Jigsaw Puzzle

Bonfires/S’mores. Samla runt eldstaden och njut av en kall kväll runt elden. Lägg till enskilda paket med s'mores -satser med alla fixeringar (Graham -kex, marshmallows, choklad, var kreativ!) Och du kan njuta av en rolig kväll under stjärnorna. Campout i vardagsrummet. I vinter kunde alla använda en förändring i scenen. Varför inte förvandla ditt vardagsrum till ett sovrum och ha en familjecamping? Skapa tält med lakan draperade över möbler. Se till att ta med några böcker och läsa under tälten med ficklampor! Få en smak av vintern. En kopp kakao med vispad grädde eller marshmallows, en kruka med hemlagad soppa, te eller en stor bunt pannkakor som är skivad med lönnsirap skulle vara bra medan du njuter av eldstadens värme. åh! Och lite fondue!
  • Phantom Coffee Break Heat Change Mug
  • Handgranatkaffe mugg
  • Fred Mr Tea lämnar Siler Infuser
  • Predator Dillon Heat Change Mug
Prova några vintriga hantverk. Varför inte bygga ett pepparkakshus eller klippa pappersnöflingor? Eller kanske sticka en halsduk och ge den till din älskade?
  • Doctor Who 4th Doctor Scarf
  • Harry Potter Hogwarts Knit Hat & Scarf Set
  • Twilight Hat, Glove & Scarf Set
  • Hobbiten gandalf stickad halsduk
Mysig upp med en brusande eld (inomhus eller ut!) Om du föredrar en mysig inställning är detta för dig! Titta på snöfallet Bränna ditt favorit doftljus Ljus ljus och njut av ett bubbelbad Kela med en filt, en kopp te och en bra bok Tillbringa dagen i dina PJ: er Splurge på ett par fuzzy tofflor Planera din post-pandemiska flykt. Med vacciner i horisonten är det inte så optimistiskt att hoppas på en mer normal säsong under de kommande åren. Med det i åtanke kan vi börja planera för framtida utflykter. Låt barnen hjälpa forskningscykling och vandringsleder, campingplatser, stränder och sjöar, museer eller någon destination som kommer att inspirera dem att våga ut när det är säkert och vädret värms upp. Vi har också listat användbara föremål som kommer att hålla elden brinnande i din öppen spis under vintern.
  • Fireup Black Cast Pise Pise Wood Poker (69 cm lång)
  • Fireup svart spis träknipp
  • Fireup Fire Bellows w/ Brass Plated Trim (38 cm lång)
  • Fireup 2 Tier Steel Wood Rack w/ 4pc Firetools (Blk 73cm H)
  • Fireup Firetool 5 -styckesuppsättning (64 cm h)
  • Fireup eldstad träring w/ chip pan
När pandemin sträcker sig till nästan ett helt år med att påverka vårt dagliga liv kan det känns som att det är svårt att hitta något kul i din dagliga rutin. Att hitta vinteraktiviteter som ger glädje kanske ännu mer en utmaning när temperaturen sjunker när det inte är lika lätt att träffas med familj och vänner säkert på grund av den nuvarande situationen. Men även om människor socialt distanserade och tillbringade mer tid hemma för att minska chansen att ha eller överföra viruset till andra, med lite kreativitet, kan vi fortfarande hitta några underbara sätt att njuta av säsongen och återansluta med våra nära och kära i ett säkert sätt. Vad du och din familj planerar i vinter, håll dig varm och säker och njut av din vinter, inifrån och ut! När allt kommer omkring är vintern till och med snoooooow-mycket kul, när du är med dina nära och kära!
LatestbuyWarmersWinter