Rick and Morty – The Best Episodes

Rick och Morty är en Sci-tecknad film Det kom ut 2013. Det har några av de mest spännande avsnitten från alla TV -show, inte bara serier, någonsin skapat. Som titeln indikerar är Rick en alkoholisk forskare som reser genom rymden med sitt barnbarn Morty som han använder som sin co-pilot. Rick och Morty går på många äventyr, vanligtvis med Rick som lurar sitt barnbarn Morty att göra saker för honom. Showen är intensiv, och vi kan tolka den så att det betyder många olika saker. Det är inte bara en tecknad film där utlänningar skjuter lasrar från deras ögon; De använder såväl filosofi som humor.

Vad gör det så bra?

Rick och Morty har några av de mest minnesvärda karaktärerna för en tecknad film någonsin. Rick är en gammal alkoholist som inte bryr sig om någons känslor och gör vad han vill, även om det betyder att döda människor. Men han är också smart, intelligent och kan vara väldigt rolig ibland.

De bästa avsnitten av Rick och Morty

Det finns många avsnitt som Rick och Morty har att erbjuda, men vilka är värda klockan?

#1 - Rickshank RickDemption (säsong 3, avsnitt 1) Det här avsnittet var första gången vi fick se en omfattande backstory, vilket ledde till en stor plotline för säsongen att fortsätta.

#2 - Pickle Rick (säsong 3, avsnitt 3) Detta var ett avsnitt som fick människors uppmärksamhet, och det visade sig vara ett bra avsnitt.

#3 - Interdimensionell kabel 2: Frestande öde (säsong 2, avsnitt 6) Det här avsnittet var en som människor var skeptiska till; Rick och Morty måste titta på dåliga TV -program från alternativa dimensioner. Men det slutade vara lustigt.

#4 - Stäng Rick -Counters of the Rick Kind (säsong 3, avsnitt 2) Det här avsnittet var första gången vi såg Evil Morty och en faktisk konflikt/konflikt mellan olika Ricks.

#5 - Total Rickall (säsong 2, avsnitt 4) Det här avsnittet var en helt lustig B-plot-avsnitt som var väl genomförd.

#6 - The Ricklantis Mixup (säsong 3, avsnitt 5) Det här avsnittet gav oss en hel bakhistoria om hur citadellet blev och varför det är fyllt med alla dessa korrupta politiker.

#7 - Meeseeks and Destroy (säsong 1, avsnitt 5) Det här avsnittet var fyllt med många fantastiska karaktärer, och det hade potentialen att bli tråkig, men författarna såg till att de ansträngde sig.

#8 - Titta vem som rensar nu (säsong 1, avsnitt 4) Showen går bort från sitt standardformat, och vi fick se Rick dödas för en gångs gång och Morty försöker rädda honom.

#9 - Rest and Ricklaxation (säsong 3, avsnitt 9) Detta var en rolig B-Plot-avsnitt som ger oss en trevlig backstory om hur Rick träffade Bird Person.

#10 - Ricky Business (säsong 1, avsnitt 11) Mortys föräldrar kommer för att besöka Smith -familjen, och vi får mer backstory för Beth och Jerry.

#11 - Morty's Mind Blowers (säsong 3, avsnitt 7) I det här avsnittet ser vi vad som hände i de flesta av B-plot-avsnitten som Rick och Morty har gjort.

#12 - Get Schwifty (säsong 1, avsnitt 6) Vi såg många musik-tema avsnitt, men den här var den bästa; Den här låten är fortfarande i mitt huvud till denna dag.

#13 - Stora problem i Little Sanchez (säsong 1, avsnitt 7) Det här avsnittet var ett utmärkt Rick/Morty Adventure som visade oss vad som hände med sommaren och fick henne ur vägen för resten av säsong 1.

Best episodesRick and morty